Smart Keyboard voor iPad Pro nu beschikbaar in Nederland

De iPad Pro is een grotere tablet, waarvoor een speciaal Smart Keyboard beschikbaar is. Het gaat om een toetsenbord dat tevens als hoes kan fungeren en door middel van een nieuwe verbinding aan de tablet gekoppeld kan worden. Tot nu toe moesten we het in Nederland doen met iPad geruchten rondom de Smart Keyboard voor de iPad Pro, inmiddels is het accessoire ook in Nederland verkrijgbaar.

Goede reviews van het Smart Keyboard

In het buitenland kunnen bezitters van de iPad Pro al langer gebruik maken van hun Smart Keyboard. Zij zijn hier over het algemeen goed over te spreken, het lijkt erop dat het toetsenbord de geruchten daarover waar weet te maken. Opvallend genoeg heeft Apple ervoor gekozen om geen Nederlandse aanpassing te maken voor de indeling van het toetsenbord. Dat betekent dat er, anders dan op een MacBook, geen Euro-teken aanwezig is en dat ook de ‘Enter’-toets er anders uitziet. Dat neemt niet weg dat het goed mogelijk is om tekst te verwerken op de iPad Pro, wanneer je daarvoor een Smart Keyboard gebruikt.

Smart Keyboard is binnenkort in Nederland te bestellen

Je kunt nu ook in Nederland een Smart Keyboard bestellen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de iPad Pro. Dat betekent onder andere dat je de iPad goed kunt beschermen en dat je daarnaast de mogelijkheid hebt om het scherm rechtop te zetten en er met het toetsenbord voor te zorgen dat je kunt werken als op een laptop. Uiteraard is de iPad Pro zelfs met een Smart Keyboard smaller dan de gemiddelde laptop, zodat je een uiterst mobiele combinatie bij je hebt waar je uitstekend mee kunt werken.

Unieke verbinding met iPad Pro

De iPad Pro maakt voor een connectie met een Smart Keyboard gebruik van een bijzondere verbinding. Het gaat om een Smart Connector, die er op basis van het onderlinge contact voor zorgt dat je het apparaat kunt opladen en dat de aanslagen die je maakt verwerkt worden. Bovendien kun je de case gebruiken om de iPad Pro rechtop te zetten, zodat je er prettig mee kunt werken. Prijs in de Apple Store is Euro 179,00

Vind u dat te veel geld dan is dit het alternatief.

iPad Pro Hoes met draadloos Bluetooth toetsenbord

Prijs € 59,75 ( geen verzendkosten)

Leverbaar in de kleuren : Zwart – Wit – Rood en Roze

ipad pro-hoes-met-toetsenbord ipad-pro-hoes