3 handige iPad accessoires

We houden de iPad geruchten hier scherp voor je in de gaten om je het eerste het nieuws te presenteren. Dat neemt aan de andere kant echter niet weg dat we ook kijken naar bijvoorbeeld handige accessoires en extra’s die je in combinatie met de tablet kunt gebruiken. Op die manier maak je eenvoudig optimaal gebruik van de iPad, bijvoorbeeld op basis van een toetsenbord, een hoes en een powerbank.

Toetsenbord voor de iPad

Met name de iPad Pro en de iPad Air 2 beschikken over een dermate grote rekenkracht dat ze veel van de taken van een laptop kunnen overnemen. Dat maakt de tablets uitstekend geschikt om er daadwerkelijk op te werken of bijvoorbeeld op school gebruik van te maken. Een toetsenbord vormt dan een prettige toevoeging. De toetsenborden werken veelal op basis van Bluetooth, waardoor het mogelijk is die draadloos met de iPad te verbinden. De iPad Pro heeft zelfs een smart connector aan de zijkant zitten. Hierdoor is het niet meer nodig om voor een draadloze verbinding tussen de beide apparaten te zorgen.

Bent u uitsluitend op zoek naar een draadloos toetsenbord voor de iPad, iPhone, Samsung Tablet of Smartphone ? Dan kunt u hier een geweldig mooi draadloos toetsenbord bestellen. Gemaakt van aluminium met harde ABS toetsen zoals u gewend bent van de PC of Laptop.

ipad toetsenbord

Hoes voor de iPad

Een andere goede keuze is een hoes voor de iPad. Met een hoes is het eenvoudig om de iPad te beschermen en die bovendien op een aantal verschillende manieren te gebruiken. Er is een horizontale en een verticale stand mogelijk. Dankzij de horizontale stand is het bijvoorbeeld mogelijk om films of foto’s te bekijken. Dankzij de hoezen van hoogwaardige materialen kun je rekenen op een goede bescherming. De geruchten omtrent de iPhone geven aan dat er sterker Gorilla-glass beschikbaar komt, maar tot die tijd kun je in ieder geval handig gebruik maken van de hoezen.

Powerbank voor de iPad

Tenslotte is het een goed idee om voor de iPad een powerbank aan te schaffen. Dit maakt het mogelijk om de tablet onderweg op te laden of in ieder geval te voorkomen dat deze te ver leeg loopt. Een powerbank zorgt er via de accu en de USB-aansluiting voor dat je er verschillende apparaten mee kunt opladen. Wil je de iPad opladen? Zorg er dan voor dat de powerbank voldoende krachtig is en dat deze bovendien een ruime accu heeft om de tablet volledig op te kunnen laden.

Bewaren