iPad Mini 4 heeft beste scherm ondanks gebrek aan geruchten

De iPad Mini 4 heeft het beste scherm van de iPads die op dit moment beschikbaar zijn. Dat blijkt uit verschillende testen van DisplayMate, dat grondig aan de slag ging met de verschillende tablets. Dat is opvallend, aangezien we in aanloop naar de presentatie afgelopen september bijna geen iPad geruchten met betrekking tot dit kleine model voorbij hebben zien komen.

Weinig tot geen iPad geruchten

Er was nauwelijks sprake van iPad geruchten rondom de nieuwe iPad Mini 4, het kwam voor sommigen zelfs als een verrassing dat Apple een update uitbracht. Er werd ook tijdens de presentatie nauwelijks aandacht aangegeven, alle aandacht ging uit naar de iPad Pro en het gebrek aan een nieuwe iPad Air. De iPad Mini 4 blijkt nu echter over het beste scherm te beschikken en vormt daarmee een mooi paradepaardje, naast het nieuwe model dat een groter scherm heeft dan we tot nu toe gewend waren.

Verschillende iPad modellen vergeleken

DisplayMate heeft de verschillende iPad modellen bekeken en kwam tot de conclusie dat alle tablets een zeer goed scherm hebben. Het beeld van de 7,9” grote iPad Mini 4 is het best, vanwege de hoge accuraatheid van de kleuren, de helderheid bij omgevingslicht en de minimale weerspiegeling van het scherm. De contrastratio had wat beter gekund, al scoort deze uitstekend ten opzichte van diverse andere modellen. Over het algemeen liet de iPad Mini uitstekend prestaties zien, vooral op het gebied van kleuraccuraatheid is er geen beter model te vinden.

Tweede plaats voor iPad Pro

De iPad Pro deed het, gelukkig voor Apple, aan de andere kant niet slecht. De nieuwe grotere tablet kwam tot een mooie tweede plaats, wat betekent dat de iPad Air 2 op de derde plaats staat. De iPad Pro scoorde het best in de categorie voor het stroomgebruik, wat lijkt te verklaren hoe Apple erin is geslaagd om ondanks het grote scherm toch voor een lange batterijduur te kunnen zorgen. Hoe de tablets van Apple zich verhouden tot de modellen van andere fabrikanten is uit de test helaas niet duidelijk geworden.

iPad Mini 4 hoesjes

De iPad Mini 4 Smartcover hoes heeft de wake-up functionaliteit maar ook met een stevige PVC Back Case

Nu beschermt u de iPad Mini niet alleen de voorzijde maar ook de achterzijde .De achterkant is transparant zodat het Apple Logo zichtbaar blijft.

De Smartcover zit stevig vast. Alle uitsparingen voor de vitale knoppen zijn natuurlijk aanwezig.Als je de Smartcover opent, gaat het scherm automatisch aan. Als je hem weer sluit, dan gaat je iPad weer in de slaap modus. Daarnaast transformeer je de Smartcover eenvoudig in een standaard die je op verschillende manieren neer kan zetten. Makkelijk dus om films te kijken, een spel te spelen en op het web te surfen.

Gratis Screen protector, Gratis verzending  , In diverse kleuren . Slechts € 19,95

blauw-achter