De laatste iPad geruchten op een rij

Benieuwd naar de laatste iPad geruchten? De timing is natuurlijk bijzonder, de geruchtenmolen komt normaal gesproken net na de zomer op gang. Apple presenteert doorgaans in oktober een nieuwe iPad, afgelopen editie bleek er echter geen ruimte voor een nieuwe iPad Air. De iPad Air 3 zal waarschijnlijk op 15 maart worden aangekondigd, om deze daarna op 18 maart beschikbaar te maken.

Geen 3D touch op de iPad Air 3

Het is uit de verschillende iPad geruchten duidelijk geworden dat er waarschijnlijk geen sprake is van een scherm met 3D touch. Het is een nieuwe techniek op de iPhone 6S, de iPhone 6S Plus die we tevens terugvinden in de nieuwe MacBook Pro computers en de nieuwe MacBook. Het lijkt erop dat we er op de nieuwe iPad nog geen gebruik van kunnen maken. Wellicht is dat in oktober het geval als er een nieuwe iPad Pro en mogelijk een nieuwe iPad Mini bij zullen komen.

4 speakers voor beter geluid

De iPad Air 3 gaat in een ander aspect wel meer op de iPad Pro lijken, het reguliere model lijkt namelijk ook 4 speakers te krijgen. Die staan niet altijd allemaal aan, de iPad gaat na in welke stand je de tablet houdt om daar vervolgens de geluidsproductie op af te stemmen. Op die manier moet de iPad Air ervoor zorgen dat er in iedere houding sprake is van goed geluid. Dit blijkt bij de iPad Pro goed te werken, al hebben mensen dat model vaak op tafel liggen of staan. Het gebruik op schoot lijkt vooral voorbehouden aan de iPad Mini en de iPad Air.

Nieuwe iPad Air op 18 maart

We zullen nog tot 15 maart geduld moeten hebben voordat we er achter komen wat Apple voor ons in petto heeft. Uiteraard houden we de iPad Air geruchten goed voor je in de gaten, zodat we je daar direct van op de hoogte kunnen brengen. Het lijkt er op dit moment op dat de nieuwe iPad Air 3 in ieder geval vanaf 18 maart beschikbaar zal zijn, 3 dagen nadat Apple de nieuwe tablet waarschijnlijk uit de doeken doet.