Nieuwe iPad Air 3 krijgt flitser en 4 speakers

De molen met iPad geruchten begint weer te draaien, omdat Apple in het voorjaar de nieuwe iPad Air 3 zou gaan lanceren. Afgelopen najaar waren het slechts een iPad Mini en de iPad Pro die uit de hoge hoed kwamen, de bezitters van een reguliere iPad kregen geen update te zien. Er duiken steeds meer iPad geruchten over dit nieuwe model op, wat betekent dat er mogelijk wel degelijk innovaties aan zitten te komen.

iPad Air 3 geruchten

Er doen een aantal belangrijke iPad geruchten de ronde, het gaat bijvoorbeeld om 4 speakers voor een beter geluid. We hebben dat ook al op de iPad Pro gezien, waardoor het niet ondenkbaar is dat Apple dat ook op de andere apparaten gaat toepassen. Daarnaast zou de iPad Air 3 een flitser aan de achterzijde krijgen, zodat de tablet in het donker betere foto’s kan maken. Het zou de eerste tablet van Apple met een flitser zijn. Opvallend genoeg kiest Apple dan voor de iPad Air 3 in plaats van de iPad Air Mini, terwijl het kleinere model veel beter geschikt is om onderweg foto’s mee te maken.

Mogelijke nieuwe functies

Daarnaast is er nog sprake van een paar andere mogelijke nieuwe functies. Uit eerdere iPad geruchten lijken we af te kunnen leiden dat de iPad in ieder geval geen 3D Touch krijgt, er zou wel sprake zijn van een A9 of A9X chip en een betere camera. Dat betekent dat de iPad weer wat sneller kan rekenen en betere foto’s kan gaan maken, in ieder geval in lichte omgevingen.

Nieuw display voor de iPad Air 3

Bovendien zou er sprake zijn van een nieuw scherm voor de iPad Air 3, het zou gaan om een Oxide TFT-display. Dit betekent dat de kleuren en de helderheid weer beter zijn dan op het huidige model. Daarnaast zou de iPad Air 3 functies kunnen overnemen van de iPad Pro, bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing. We houden de iPad geruchten in ieder geval in de gaten om je daar het eerst van op de hoogte te kunnen brengen.

Alle iPads gratis verzending

Bescherm je iPad Air optimaal met een stijlvolle leren iPad Air hoes van Marington.nl