Nieuwe iPad voor een lage prijs: refurbished iPad

De iPad is een populaire tablet, waar een relatief hoog prijskaartje aan hangt. Het is niet voor iedereen mogelijk een nieuwe iPad te kopen. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven beschikbaar. Een goed voorbeeld daarvan is de refurbished iPad. Met name op het moment dat er nieuwe iPad geruchten over een nieuw model de ronde gaan winnen de refurbished modellen aan populariteit.

Dure nieuwe iPad

Zodra er nieuwe iPad geruchten rondom een nieuw model bekend worden zoeken mensen op grote schaal naar een nieuwe iPad. Ze ontdekken de hoge kosten van de tablet. Vooral de nieuwste modellen vragen om een investering van honderden euro’s, de iPad Pro kost in verschillende uitvoeringen zelfs meer dan €1.000. Dat betekent in veel van de gevallen dat mensen zijn aangewezen op de tweedehands modellen. Een alternatief daarvoor is de refurbished iPad. Het is een iPad die al eerder door iemand is gebruikt. De iPad is echter weer volledig opnieuw geïnstalleerd en komt wat dat betreft weer bijna nieuw uit de doos.

Prijzen na nieuwe iPad geruchten

Het is bovendien interessant om goed te kijken naar de prijzen van refurbished iPad’s na de introductie van een nieuw model en op het moment dat zich nieuwe iPad geruchten voordoen. Na de lancering van een nieuw model daalt de prijs van de tweedehands modellen. Op het moment dat er iPad geruchten uitkomen begint de prijs van de refurbished iPad’s juist op te lopen. Dat lijkt te maken te hebben met het feit dat er meer vraag naar ontstaat. Zodra zich geruchten voor beginnen te doen is de kans groot dat er weer een nieuwe refurbished aan zal komen, waardoor een grotere groep mensen een model aan wenst te schaffen.

Beter dan tweedehands iPad

De refurbished iPad vormt een goede keuze voor mensen die de nieuwe modellen niet kunnen betalen of daar het geld eigenlijk niet voor over hebben. Het is door middel van de refurbished iPad’s mogelijk om gebruik te maken van een als nieuw apparaat, dat veel minder hoeft te kosten. De enorme besparing op de kosten maakt het gemakkelijker om regelmatig een nieuwe iPad te kopen en daarmee goed up-to-date te blijven.