De Tour de France volgen op de iPad

De Tour de France volgen op de iPad om zelf na te gaan of de geruchten op voorhand blijken te kloppen? Niets missen van de tour en beschikbaar welke apps daarvoor beschikbaar zijn? We zetten ze voor je op een rij, zodat je zeker weet dat je er dit jaar op de eerste rij bij zal zitten. De tour is inmiddels een paar dagen gelegen van start gegaan, waardoor dit een uitstekend moment is om in te stappen.

Officiële app van de Tour

Je kunt op de iPad allereerst gebruik maken van de officiële app van de Tour de France. Het is een app die je toegang biedt tot video’s en die er bijvoorbeeld voor zorgt dat je het klassement kunt zien. Bovendien kun je het peloton volgen via GPS, zodat je goed weet waar ze op dit moment fietsen. Er zijn push-notificaties beschikbaar om je tijdens de Tour de France op de iPad goed op de hoogte te houden van wat er gaande is en wanneer het spannend wordt: downloaden.

Live Tour de France kijken op de iPad

Wil je live de Tour de France kijken? Zolang je in Nederland bent kun je daar de app van de NOS voor gebruiken. Het is de Official Broadcaster van de Tour de France 2016, wat betekent dat je er kunt rekenen op alle beelden. De app van de NOS is beschikbaar voor de iPad, waardoor je altijd een livestream tot je beschikking hebt. Uiteraard vind je in de app van de NOS ook het laatste nieuws en interessante statistieken, zodat je deze editie in ieder geval niets hoeft te missen: downloaden.

Newstracker van Cycling News

Heb je niet de kans om er live naar te kijken, maar heb je wel graag de beschikking over alle statistieken en informatie? Dan is de Newstracker van Cycling News wellicht een goede keuze. De app kost €1,99 als je volledige toegang wilt, je kunt er echter ook eerst gratis gebruik van maken om eens rond te kijken: downloaden.

Toetsenbord voor een iPad

Bent u uitsluitend op zoek naar een draadloos toetsenbord voor de iPad, iPhone, Samsung Tablet of Smartphone ? Dan kunt u hier een geweldig mooi draadloos toetsenbord bestellen. Gemaakt van aluminium met harde ABS toetsen zoals u gewend bent van de PC of Laptop.

ipad toetsenbord